Snelle offerte

500+

Installaties uitgevoerd

10000+

zonnepanelen geplaatst

100%

Tevreden klanten

Offerte of adviesgesprek aanvragen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn willen we u vragen om onderstaande contact formulier in te vullen. Zo hebben wij alle benodige gegevens om u zo goed mogelijk te helpen.

Komt u er niet uit en wilt u liever telefonisch contact met ons opnemen dan kan dat natuurlijk ook. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Uw straatnaam waar u de zonnepanelen wilt hebben
Heeft u een speciale actie code? Vul die dan hier in. Let op, zorg dat u de actiecode correct invoert.
Geef een indicatie van uw jaarlijkse stroomverbruik.
U vindt deze informatie in uw jaarafrekening van uw energieleverancier. Heeft u geen idee, geef dan aan uit hoeveel personen uw huishouden bestaat.
* Wij adviseren een advies gesprek op locatie met een van onze gecertificeerde adviseurs. U krijgt dus geen verkoper maar een gedegen advies met een uitgebreid opbrengstrapport met 3D weergave van uw huis.
Een adviesgesprek kan in sommige gevallen langer duren dan 1 uur.

** We kunnen in overleg met u video bellen via Whatsapp. We kunnen dan met u meekijken naar uw situatie en een zo goed mogelijk beeld vormen en een passend advies geven

***Om een indicatieve prijs te kunnen geven dient u het aantal panelen op te geven dat u denkt te willen laten plaatsen. Daarvan maken wij dan een prijsinschatting. Het betreft een inschatting, omdat de situatie ter plekke kan afwijken. Denkt u bv aan uw meterkast die niet voldoet en aanpassing behoeft.

****Met ons service-abonnement zorgen wij dat jouw zonnepaneleninstallatie in topcoonditie blijft. U kunt dan terecht bij ons voor al uw vragen en wij houden jouw systeem dan nauwlettend in de gaten én zorgen voor een snelle oplossing als er iets mis is, dat is toch een fijn idee. Bij ons ben je voor onderhoud van je zonnepanelen aan het juiste adres. Als extra voordeel krijgt u met een sercice-abonnement ook nog eens korting op een aantal extra onderhoudsdiensten die wij aanbieden
Alle onze panelen hebben 25 jaar vermogensgarantie. Zijn volledig diep zwart en zijn van een goede kwaliteit en degelijkheid. Ze leveren daarnaast 7% meer bij minder zonnige weersituatie dan sommige andere merken door de gebruikte techniek.
*Een string omvormer is vaak iets goedkoper maar is niet geschikt voor daken waar schaduw komt.

**Een SolarEdge omvormer is geschikt voor zowel schaduw als een dak zonder schaduw. In alle gevallen is de opbrengst hoger en kunt u de opbrengst ook zien per paneel. Dit systeem verdient zich altijd terug, maar is in aanschaf vaak iets duurder. Het is tevens de veiligste oplossing die u kunt kiezen. Dit systeem betreft een paralel aansluiting net zoals micro omvormers.

(Wij leveren geen micro omvormers omdat wij denken dat accu's de toekomst gaat zijn en SolarEdge dan de betere oplossing is)
Om een indicatieve offerte te kunnen opstellen moeten we weten hoeveel panelen u wilt.
Hierin leest u over de nieuwste ontwikkelingen en aanbiedingen

Waarom zou u kiezen voor SolarTop ?

Waarom zou u kiezen voor een lokaal opererend bedrijf als SolarTop zonnepanelen B.V?

Persoonlijk advies

Wij komen niet met een verkoper maar met een adviseur die uw situatie…

Lees meer

Kwaliteit materialen

Goedkoop is vaak duurkoop. Maar goed hoeft niet duur te zijn. Wij leveren…

Lees meer

Snel geleverd

Wij installaren binnen 4 weken na akkoord van de offerte. Waarom zou u langer wachten …

Lees meer

Uitstekende service

Wij ontzorgen u van a tot z en helpen u met uw vragen. Ook na de installatie…

Lees meer
Waarom

 SolarTop

Waarom zou u kiezen voor een lokaal opererend bedrijf als SolarTop zonnepanelen B.V?

Hiernaast ziet u een overzicht van enkele zaken waar wij voor staan. Heeft u daarna nog vragen, neem dan contact met ons op.

Persoonlijk advies

Wilt u een verkoper of een adviseur? Wij komen met een adviseur die uw situatie beoordeelt en luistert naar uw wensen en voor u een maatwerk oplossing bedenkt. Wij kijken naar uw dak, dakkappellen, meterkast en zoeken een mooie route voor de bedrading Er is vaak meer mogelijk dan u denkt en als het niet kan zeggen wij dat ook.  learn more

Kwaliteit materialen

Goedkoop is vaak duurkoop. Maar goed hoeft niet duur te zijn. (Duitse) zonnepanelen en zeer veilige omvormers van SolarEdge die in alle situaties het maximale rendement uit de zon halen. Daarnaast gebruiken wij Nederlandse montagesystemen van Van der Valk solarsystems dat speciaal voor het Nederlandse klimaat is ontworpen.  learn more

Snel geleverd

Wij installaren binnen 4 weken na akkoord van de offerte. Waarom zou u langer wachten en kostbare zonuren voorbij laten gaan? De markt van de zonnepanelen is soms onvoorspelbaar, maar omdat wij uit eigen voorraad leveren kunnen wij in de meeste gevallen toch heel snel bij u terecht  learn more

Goede nazorg en begeleiding

Wij ontzorgen u van a tot z en helpen u met uw vragen. Ook na de installatie staan wij voor u klaar, wel zo’n fijn idee. Omdat wij lokaal opereren zijn we altijd in staat u snel van dienst te zijn. En als u wilt regelen wij de BTW teruggave voor u.  learn more