Contact

Contact

Vakantie periode

SolarTop is gesloten vanaf vrijdag 17 juli tot en met vrijdag 7 augustus

U kunt gerust uw aanvraag hiernaast invullen, echter gesprekken kunnen pas na onze vakantie worden ingepland.

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u vragen?

Dan kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier zoals hiernaast is getoond.

Wij nemen zsm contact met u op.

Mocht er binnen enkele dagen geen contact met u zijn opgenomen dan is er mogelijk ergens iets misgegaan, stuur dan een email naar info@solartop.nl

Stel gerust je vraag

Uw straatnaam waar u de zonnepanelen wilt hebben
Heeft u een speciale actie code? Vul die dan hier in.
Geef een indicatie van uw jaarlijkse stroomverbruik. U vindt deze informatie in uw jaarafrekening van uw energieleverancier. Heeft u geen idee, geef dan aan uit hoeveel personen uw huishouden bestaat.
*Om een indicatieve prijs te kunnen geven dient u het aantal panelen op te geven dat u denkt te willen laten plaatsen. Daarvan maken wij dan een prijsinschatting. ** We kunnen in overleg met u video bellen via Whatsapp of Hangouts. We kunnen dan met u meekijken naar uw situatie en een zo goed mogelijk beeld vormen en een passend advies geven
*Deze Qcell 340WP zonnepanelen zijn iets groter dan de normale maten van Qcell, ze zijn daarom niet geschikt voor alle daken **Whitesheet zonnepanelen zijn niet full black, ze zijn zwart met witte randen om de cellen. Dit zorgt voor het hoge vermogen. Ze zijn minder fraai voor op een schuin dak.
*Een string omvormer is vaak iets goedkoper maar is niet geschikt voor daken waar schaduw komt. **Een SolarEdge omvormer is geschikt voor zowel schaduw als een dak zonder schaduw. In alle gevallen is de opbrengst hoger en kunt u de opbrengst ook zien per paneel. Dit systeem verdient zich altijd terug, maar is in aanschaf vaak iets duurder.
Om een indicatieve offerte te kunnen opstellen moeten we weten hoeveel panelen u wilt.
Hierin leest u over de nieuwste ontwikkelingen en aanbiedingen