Qcells 405WP Full Black Q.peak G11 (25 jaar garantie)

HANWHA Q CELLS

Q Cells

Een grote speler op de markt van zonnepanelen, is onderdeel van de Hanwha Group en is een Duitse producent van zonnepanelen. Het hoofdkantoor van Hanwha Q Cells bevindt zich in het Duitse Thalheim. De zonnepanelen van Q cells danken hun kwaliteit aan de hoog aangeschreven Duitse technologie die wordt toegepast bij de ontwikkeling van de panelen en ook aan intensief onderzoek en een strenge kwaliteitscontrole.

Wanneer u kiest voor de Q Cells Q.PEAK DUO-BLK-G11s+ 410WP zonnepanelen, kiest u voor een maximaal rendement per vierkante meter met de nieuwste technieken en een fraai uiterlijk en 25 jaar productgarantie en dat voor een zeer acceptabele prijs.

Q Cells Q.PEAK DUO-BLK-G11s+ 410 WP

Het volgende grote succes van Q CELLS: het zonnepaneel Q.PEAK DUO BLK-G11s+ geeft uw zonne-energie-installatie een elegante optische touch plus optimale prestaties en opbrengst met de uitstekende kwaliteit van Q CELLS en 25 jaar productgarantie. We hebben de knowhow van Q CELLS gebundeld en de gepatenteerde Q.ANTUM Technology een geheel nieuwe celschakeling gegeven waarmee we de tussenruimtes tussen de cellen kunnen minimaliseren. Minder gaten zorgt voor meer zonnecellen in het paneel, die vervolgens weer meer elektriciteit kunnen opwekken. Dat klinkt heel eenvoudig, maar zoals zo vaak gaat het om de details die onze ingenieurs bij Q CELLS in de loop der jaren hebben uitgewerkt en geschikt voor serieproductie hebben gemaakt.

Door de afstand tussen de Q.ANTUM zonnecellen te verkleinen, wordt het rendement met tot 21 % verbeterd. We hebben onze Q.PEAK DUO BLK-G9+ zonnepanelen ontwikkeld om aan uw wensen te voldoen met betrekking tot een hoogwaardige uitstraling op het dak van het huis. Het volledig zwarte uiterlijk helpt uw dak om goedkope zonne-energie te verkrijgen en ziet er ook nog eens fantastisch uit

De nieuwe Q-cells G9 Zero series

MECHANISCHE SPECIFICATIE

Type120 halve celmodule
Nominaal vermogen325 - 345 Wp
Temperatuur coëfficiënt PMPP-0,35 %/K
Rendement

Tot 20,3 %

Formaat1673 mm × 1030 mm × 32 mm (inclusief frame)
Gewicht17,5 kg
Een doorbraak van de 20 %-rendementsbarrière:

De Q.ANTUM DUO Z Technology in combinatie met de zero gap cel-lay-out verhoogt het rendement van de module tot 20,3 %.

Voortdurende hoge prestatie

Lange termijn rendement beveiliging door Power optimalisatie, Anti LID Technologie, Anti PID Technologie, Hot-Spot Protect en Traceable Quality Tra.Q™.

Investeringszekerheid

25 jaar productgarantie, alsook 25-jarige lineaire prestatiegarantie

Innovatie technologie m.b.t. alle weersomstandigheden

Optimaal rendement als gevolg van uitstekend weinig-licht en temperatuurgedrag.

Geschikt voor extreme weersomstandigheden

Frame van high-tech aluminium legering, gecertificeerd voor hoge sneeuw- (6000 Pa) en windlasten (4000 Pa).

Zeer moderne technologie

Q.ANTUM DUO combineert actuele half-cel technologie en innovatieve bekabeling met de bewezen Q.ANTUM Technology.

Q-cells winner