Duurzaam Soest Actie

Duurzaam Soest kortingsactie

SolarTop wil samen met de gemeente Soest een duurzamere gemeente. Daarom hebben wij speciaal voor de inwoners van Soest een kortingsactie opgezet welke loopt tot 20 augustus 2021.

Wilt u meedoen met deze actie, vul dan onderstaand formulier in. Dan ontvangt u van ons een scherpe offerte.

Maak een keuze tussen de daken die het meest overeenkomt met uw situatie. Wij gebruiken in alle gevallen montage materialen van het Nederlandse Van der Valk Solarsystems.
Maakt u aub een keuze, de vervolgvragen hangen af van de gemaakte keuze
Hieronder volgen enkele vragen over uw situatie. Probeer zo goed mogelijk een keuze te maken over uw situatie en wensen.
Een omvormer bepaalt voor een groot deel uw opbrengst maar ook de prijs. Wij raden in veel gevallen SolarEdge omvormers aan met optimizers achter ieder paneel. Dat is veiliger en levert meer op, dat systeem verdient zich altijd terug, maar is wel duurder bij aanschaf. Als u op korte termijn minder wilt betalen en weinig schaduw heeft kunt u een traditionele string-omvormer overwegen.
Elektrische aansluiting kan rechtstreeks op de meterkast. In dat geval zullen we een kabel moeten trekken van de plek omvormer naar de meterkast. In veel gevallen mag het ook aangesloten worden op de wasmachine of droger groep, mits dit een eigen groep is. We plaatsen dan een PV-verdeler op de plek van het stopcontact van de wasmachine of droger.
Ook de paneel keuze bepaalt voor een groot deel de prijs. Wij staan voor onze Duitse leverancier Qcell zonnepanelen. Deze zijn scherp geprijsd en toch kwalitatief zeer goed. Hebben 7% hogere opbrengst dan vergelijkbare chinese panelen. Wilt u toch chinese panelen, dan kunnen wij deze voor u bestellen. Deze zijn iets scherper geprijsd

Belangrijke gegevens voor u om in te vullen

Voer hier de straatnaam met huisnummer in
Geef de plaats op waar u de zonnepanelen wilt laten installeren
Voer hier uw 06 nummer in zodat wij u kunnen bellen
Bij een advies gesprek op locatie komt onze adviseur langs om goed naar uw situatie te kijken en naar uw wensen te luisten en om te kijken wat mogelijk is. We inspecteren de meterkast en kijken of die voldoet aan de NEN1010. We overleggen met u waar de omvormer kan komen en hoe we deze op een nette manier kunnen aansluiten. Belangrijk om te vermelden dat het geen verkoper is, maar een adviseur die kijkt en oordeelt in uw belang. Wij brengen daarom een klein bedrag in rekening van 50 euro. Zou u besluiten om de zonnepanelen bij ons te kopen, dan ontvangt u dit bedrag als korting op uw rekening zodat het adviesgesprek voor u gratis is.