Vacature: Allround binnendienst medewerker

Vacature: Allround binnendienst medewerker

Wil jij jouw bijdrage doen aan een beter milieu, vind je het leuk om te werken in de branche van duurzame energie. Houd je van uitdaging en afwisseling in je werk? En krijg je energie als je klanten blij maakt door samen als  team een mooi product te leveren? Lees dan verder.

 

 

Solartop is een snelgroeiend bedrijf in zonnepanelen, laadpalen en energietechniek in de regio Soest/Amersfoort. Wij staan voor duurzame energie voor iedereen met meer dan goede service, goede producten en vakkundige installatie van hoogwaardige producten.

Bij ons staat de klant dus echt voorop. Dus niet zoveel mogelijk projecten in een dag stoppen, maar bovenal zorgen dat de klant tevreden is en dat onze monteurs op een fijne manier kunnen werken.

Omdat de klanten enthousiast zijn, is er een groeiende vraag naar zonnepanelen en laadpalen van Solartop. Ons team zoekt daarom naar versterking!

Ben jij een enthousiaste, verantwoordelijke en zelfstandig persoon met hart voor techniek en groene energie? Dan ben je van harte welkom in ons team!

Wij zijn per direct op zoek naar een allround binnendienst medewerker (parttime/fulltime)

Als binnendienst medewerker bij ons nog relatieve kleine bedrijf met open structuur heb je diverse en afwisselende taken en kun je bijdragen om dit verder vorm te geven. Ook zijn er diverse groeimogelijkheden voor in de toekomst om je meer te specialiseren. Let wel, Je komt niet in een gespreid bed, niet alles is dus al bepaald en vastgezet. Vind je het leuk om jouw invloed uit te oefenen, dan is daar dus ruimte voor.

Taakomschrijving

Waaruit bestaan de werkzaamheden?

  • Uitwerken van offertes op basis van de gegevens die de adviseur aanlevert na een schouw bij de mensen thuis.
  • Intekenen van zonnepanelen op de daken zodat onze klanten een voorstelling krijgen van ons product.
  • Behandelen van binnengekomen vragen, opmerkingen via telefoon, en e-mail van klanten;
  • Telefonisch advies geven aan klanten via telefoon en op basis zelfstandig een mooie offerte of voorstel uitwerken.
  • Consequent verwerken van opdrachtwijzigingen en notities van contacten in het CRM-systeem;
  • Bijhouden van de stappen in ons CRM-systeem zodat onze klanten op het juiste moment de juiste informatie krijgen.
  • Helpen met inplannen van onze projecten door afstemming met onze klanten.
  • Helpen met voorraad beheer en magazijn

Functievereisten

Wie ben jij?

Jij bent een verbinder; dé schakel tussen consument, organisatie en medewerkers. Wanneer een klant ontevreden is zoek je de beste oplossing en je hebt daarbij aandacht voor de belangen van alle partijen.

Je vindt het leuk om meerdere activiteiten binnen ons bedrijf te doen, waardoor je een afwisselende baan hebt. Je vind het niet erg dat sommige zaken nog niet helemaal vast omlijnd zijn en je vindt het leuk om ze te helpen vormgeven.

Je houdt van aanpakken en vind het niet erg om af en toe met je voeten in de klei te staan.

Daarnaast ervaar je hoe werkprocessen en (interne) contacten verlopen en als (bescheiden) pionier ben je niet bang om je vinger op te steken als iets beter kan. Je hebt energie voor tien, ziet uitdaging in een volle werkdag en duikt op positieve wijze in ‘problemen’; want dat zijn situaties waar je goede voorbeelden van kunt maken. Je hecht waarde aan goed contact met je collega’s en straalt teamgevoel uit met woorden en daden.

De weg omhoog is een leuke uitdagende weg, maar niet zonder hobbels en tegenslag. Je vind het leuk en uitdagend om hier het juiste pad en modus in te vinden met elkaar.

Aan het einde van je werkdag verlaat je het kantoor met een voldaan gevoel en geniet je zonder werkzorgen van je eigen tijd.

Jouw profiel op een rijtje:

Wat bieden wij jou:

Ben je net zo enthousiast als wij, stuur dan je CV én een motivatie.

Geef in je motivatie aan waarom jij denkt geschikt te zijn voor deze functie. Ook wanneer je net klaar bent met je opleiding, ben je van harte welkom.

Let op, Aanvragen zonder motivatie worden niet in behandeling genomen ook stellen wij acquisitie op basis van deze vacature niet op prijs.