Krant actie

Heeft u ons gevonden via een speciale actie in de krant of op socialmedia?

Vul dan de informatie hieronder in en we nemen zsm contact met u op.

 

Uw straatnaam waar u de zonnepanelen wilt hebben
Heeft u een speciale actie code? Vul die dan hier in. Let op, zorg dat u de actiecode correct invoert.
Geef een indicatie van uw jaarlijkse stroomverbruik.
U vindt deze informatie in uw jaarafrekening van uw energieleverancier. Heeft u geen idee, geef dan aan uit hoeveel personen uw huishouden bestaat.
* Wij adviseren een advies gesprek op locatie met een van onze gecertificeerde adviseurs. U krijgt dus geen verkoper maar een gedegen advies met een uitgebreid opbrengstrapport met 3D weergave van uw huis.
Een adviesgesprek kan in sommige gevallen langer duren dan 1 uur.

** We kunnen in overleg met u video bellen via Whatsapp. We kunnen dan met u meekijken naar uw situatie en een zo goed mogelijk beeld vormen en een passend advies geven

***Om een indicatieve prijs te kunnen geven dient u het aantal panelen op te geven dat u denkt te willen laten plaatsen. Daarvan maken wij dan een prijsinschatting. Het betreft een inschatting, omdat de situatie ter plekke kan afwijken. Denkt u bv aan uw meterkast die niet voldoet en aanpassing behoeft.

****Met ons service-abonnement zorgen wij dat jouw zonnepaneleninstallatie in topcoonditie blijft. U kunt dan terecht bij ons voor al uw vragen en wij houden jouw systeem dan nauwlettend in de gaten én zorgen voor een snelle oplossing als er iets mis is, dat is toch een fijn idee. Bij ons ben je voor onderhoud van je zonnepanelen aan het juiste adres. Als extra voordeel krijgt u met een sercice-abonnement ook nog eens korting op een aantal extra onderhoudsdiensten die wij aanbieden
Alle onze panelen hebben 25 jaar vermogensgarantie. Zijn volledig diep zwart en zijn van een goede kwaliteit en degelijkheid. Ze leveren daarnaast 7% meer bij minder zonnige weersituatie dan sommige andere merken door de gebruikte techniek.
*Een string omvormer is vaak iets goedkoper maar is niet geschikt voor daken waar schaduw komt.

**Een SolarEdge omvormer is geschikt voor zowel schaduw als een dak zonder schaduw. In alle gevallen is de opbrengst hoger en kunt u de opbrengst ook zien per paneel. Dit systeem verdient zich altijd terug, maar is in aanschaf vaak iets duurder. Het is tevens de veiligste oplossing die u kunt kiezen. Dit systeem betreft een paralel aansluiting net zoals micro omvormers.

(Wij leveren geen micro omvormers omdat wij denken dat accu's de toekomst gaat zijn en SolarEdge dan de betere oplossing is)
Om een indicatieve offerte te kunnen opstellen moeten we weten hoeveel panelen u wilt.
Hierin leest u over de nieuwste ontwikkelingen en aanbiedingen