Qcell full black

HANWHA Q CELLS

Q Cells Q.PEAK DUO-BLK-G5 315 Wp

Deze nieuwe Q.PEAK DUO-G5 is een Full Black monokristallijn zonnepaneel van 315 Wp en met een rendement van 19,9%. Dit zonnepaneel biedt een hogere opbrengst op kleine oppervlakken, dankzij de innovatieve Q.ANTUM DUO Technology met bijzonder hoger prestaties op een gering oppervlak. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het 6-Busbar-design op halfformaat-cellen, in combinatie met met de modernste schakeltechniek voor uitstekende prestaties onder reëel omstandigheden - ook bij lage stralingsintensiteit en op heldere, warme zomerdagen. Het voorvlak van de Q.PEAK DUO BLK-G5 is volledig zwart en verfraait het aanzicht van uw woning of bedrijfspand

Q.ANTUM celtechnologie:

Hogere opbrengst per oppervlak en lagere BOS-kosten dankzij hoge prestatieklassen en een efficiënte tot en met 19,9%

Voortdurende hoge prestatie

Lange termijn rendement beveiliging door Power optimalisatie, Anti LID Technologie, Anti PID Technologie, Hot-Spot Protect en Traceable Quality Tra.Q™.

Investeringszekerheid

12 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire prestatiegarantie

Innovatie technologie m.b.t. alle weersomstandigheden

Optimaal rendement als gevolg van uitstekend weinig-licht en temperatuurgedrag.

Geschikt voor extreme weersomstandigheden

Frame van high-tech aluminium legering, gecertificeerd voor hoge sneeuw- (5400Pa) en windlasten (4000Pa).

Zeer moderne technologie

Q.ANTUM DUO combineert actuele half-cel technologie en innovatieve bekabeling met de bewezen Q.ANTUM Technology.

Q Cells

Een grote speler op de markt van zonnepanelen, is onderdeel van de Hanwha Group en is een Duitse producent van zonnepanelen. Het hoofdkantoor van Hanwha Q Cells bevindt zich in het Duitse Thalheim. De zonnepanelen van Q cells danken hun kwaliteit aan de hoog aangeschreven Duitse technologie die wordt toegepast bij de ontwikkeling van de panelen en ook aan intensief onderzoek en een strenge kwaliteitscontrole.

Wanneer u kiest voor de Q Cells Q.PEAK DUO-BLK-G5 zonnepanelen, kiest u voor een maximaal rendement per vierkante meter, voor een zeer acceptabele prijs.